On ollut vähän taukoa tässä bloggailussa. Nimittäin viime viikon maanantaina alkoi työharjoittelu kirurgisella osastolla ja se on vienyt meikäläisestä kyllä kaikki mehut. Äkkiseltään siirtyminen vuorotyöhön on kyllä aika raskasta kun on tottunut säännölliseen rytmiin. Yhden yövuoronkin tein jo ja se oli kyllä aika rankkaa, kun iltauninen immeinen olen. Mutta kyllä se sitten seuraavana päivänä nukuttikin ihan liiaksi, lopulta pakotin itteni nousemaan siinä vaille kolmen, että saan yöllä nukuttua. Nyt on pari vapaa päivää, pääsee vähän rentoutumaan.

Ja ihanaa ihanaa! Putkiremontti mitä todennäköisemmin alkaa olla loppusuoralla. Ei ainakaan niitä miehiä ole täällä enää näkynyt, ovat varmaan siirtyneet seuraavaan rappuun. Mutta voisivat tuoda ne termostaatit meille noihin pattereihin. Nimittäin kävivät sitten viemässä ne "kumitulpat" ja nyt vain tilalla töröttää sellainen ruuvi, mihin olen muutaman kerran jalkani kolhaissut ja se on tehnyt kipeää.

Olen tänään ollut (omasta mielestäni) ahkera siihen nähden että kohta vasta iltapäivä. Olen käynyt kaupassa, leiponut, tiskannut, jääkaapin kuurannut ja kuorinut perunat ja tehnyt lihapullataikinan päivälliseksi. Ja tässä kohta puoliin imuroin ja mitä muuta vielä keksinkään. Illalla sitten ollaan näkemässä avokin opiskelu- ja työkavereita.

Täytyy tässä vielä hehkuttaa, kun aikoinaan kerroin päivystyreissusta, niin elämä on helpottunut huomattavasti sen koettelemuksen jälkeen. Estolääkityksestä nimittäin on ollut apua enemmän kuin osasin odottaa. Todellinen totuuden hetki varmaankin lääkkeen tehosta selviää tämän ja ensi viikon aikana, kun alkaa olla sellainen hetki kuusta, että hormoonit heittelevät holtittomasti ja tällöin on migreenikin ihan hirmuista.

Että näin. Mutta, nyt sinne imuroimaan :) ..Ihastuttavaa viikon jatkoa just sulle! :)