Nyt meni hermot!!

Herään tähän ihanaan uuteen aamuun, kun avokki kiroaa ettei pysty hampaita pesemään kun ei vettä tule! ..Ja heräänkin siihen niin välittömästi ettei kukaan herää ikinäkoskaan yhtä nopeaa. Ajatuksena vain, että pitää päästä suihkuun ennen töihin menoa. No, avokki päättää pestä hampaat vasta töissä. Jään itku silmässä kotiin, kun hän lähtee töihin. Soittaa matkalta, että rapussa oli lappu, jossa sanotaan että tänään vedet poikki klo 8-12. Ja ovat herra putkiherrat laittaneet tämän lapun vasta eilen klo 18 jälkeen tai tänän aamuna. Emme ole sitä kuitenkaan aikaisemmin nähneet. Todella ärsyttävää! Toisin sanoen vaihtoehtoja on kaksi

1. Käyn suihkussa kotona ja luotan siihen että vettä varmasti tulee klo 12 eteen päin ja sitten hirmuisella vimmalla polkasen hien valuessa töihin.

2. Menen hyvissä ajoin töihin ja käyn siellä suihkussa. Vien mukanani shampoon, hoitoaineen, suihkusaippuan, hiusvahan, hiuslakan, hiustenkuivaajan, harjan, dödön, puhtaat vaatteet, pyyhkeen, hammasharjan ja -tahnan plus mitä muuta listan jatkeeksi vielä tuleekaan.

Tällä hetkellä olen kallistumassa jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Jos nyt sit ei käy ihmettä ja vettä tulisikin aikaisemmin eikä mitään kiirettä ilmaantuisi. Mutta oli tarkoitus käydä asioilla kaupungilla, nyt unohdan ne haaveet aivan kokonaan. Lisäksi, harmittaa ihan suunnattomasti, kun olin suunnitellut että pitkästä aikaa tekisin aamupalaksi kaurapuuroa ja hyvät kahvit niin niillä jaksais sitten töissä. Mutta yksi tärkeä tekijä niihin puuttuu, joten unohdan tämänkin.

Nyt vain yritän tsempata itseni tähän päivään ja toivon että töissä asiat sujuisivat vähän mallikkaammin.