Viikko on sujunut hyvin. Mitä nyt vähän ressiä pukkaa. Avokin leikkaus sujui hyvin, mitä herättyään oli pahoinvointia tullut nukutuslääkkeistä. Eikä hän ole paljoa pystynyt syömään. Perunamuussia, jogurttia, vanukkaita, pirtelöä, jäätelöä, yms.. Ja kipulääkettä niin paljon, että on väsynyt koko aika.

Itse olen ollut vajaan viikon koulussa. Eilen oli ainut päivä kun olin kaikki tunnit paikalla. Flunssa ei oikein ota talttuakseen. Iltaisin noussut aina kuumetta. Yöt menee yskiessä, niin päivät sitten on vähän väsynyttä meininkiä. Henkisesti olen alkanut valmistautua ensi viikkoon, alkaa työharjoittelu kirurgian osastolla. Ja totisesti en yhtään tiedä miten siitä selviän. Sisulla mitä ilmeisemmin!

Hermoja on tällä viikolla kiristäneet mikäs muu kuin tuo putkiremontti. Enää ei niinkään mitään ylimäärästä meteliä kuulu. Mutta muuten se toiminta on todella ärsyttävää. Kerroin edellisessä postauksessa, että ovat ilmoittaneet katkaisevansa vedet tällä viikolla pariksi päiväksi. Näinä kyseisinä päivinä oli vettä laskettu jokaikiseen kippoon ja varauduttu henkisesti kyseiseen tapahtumaan. Mutta kissan viikset! Mitään vesikatkoa ei ollutkaan. ilmoitukset kyllä olivat paikallaan rapussa eikä mitään muutoksia ollut ilmoitettu, tms. Eikä yhden ainutta tyyppiä näkynyt kun olisin kysellyt, siitä vesikatkosta.

Meillä sitten kävi yksi remonttimies laittamassa parvekkeen lattian uusiks, kun takuu umpeutumassa pari vuotta sitten tehdystä julkisivuremontista ja lattia on jotenkin vioittunut/halkeillut syystä tuntemattomasta. Sille ihmeteltiin tätä toimintaa ja se sitten tiesi kertoa että vesikatkos siirtyy ensi viikkoon. Tämä siksi, koska jotkut asukkaat ovat valittaneet, kun ei lämmöt ole päällä ja alkaa jo vilu tulla. Joten nyt yrittävät saada lämmöt päälle tällä viikolla. Joten vesikatkos siirtyy.

Eilen sitten saatiin taloon lämmöt. Putkimiehet kävivät, mumisivat vain, ei oikein saanut kunnon tolkkua koska ne vedet nyt katkeaa että tietää varautua. Tällä hetkellä meillä on keittiö ja makuuhuone kuin saunoja, patterit hohkaa kuumuutta. Olohuoneessa taas on kylmää edelleen.

No, tämän hetken tietojen mukaan ens maanantaina ja tiistaina se vesikatkos on. Jos nyt tähän informointiin on luottaminen. Pieni epätoivo alkaa iskeä tähän toimintaan. Johan on vuodatusta.. Mutta lähdenpä tässä leipomispuuhiin, appivanhemmat tulevat illalla, niin kahvin kanssa jotain tarjottavaa.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille :)