En ole ehtinyt päivittelemään. Eipä kyllä ole erityisemmin mitään kerrottavaakaan. Niin tasaista tämä elo ollut.

Perjantaina kävin gynekologilla. Aikamoista liukuhihnatyöskentelyä oli, mutta saipahan asiat hoidettua. Se retale vaihto e-pillerit minipillereihin, toisinsanoen kolmen kuukauden satsi maksaa kolme kertaa sen mitä edelliset pillerit, eikä niihin ole edes edullisempaa rinnakkaisvalmitetta. Jospa se pitäisi ystäväni migreenin loitolla vähän ahkerammin. Päivystyksessa aloitettu estolääkitys muuten on ollut todella hyvä. Ainakin toistaiseksi. Enkä ole huomannut että mitään erityisiä sivuvaikutuksiakaan tulisi.

Putkimiehetkin ovat muuten ainakin tässä asunnossa saaneet laitettua uudet termostaatit - tai ainakin sanovat niin.  Lähinnä kyllä näyttää siltä, että termostaatin tilalla on joku kumitulppa, koriste. Huomenna ja keskiviikkona he katkasevat vedet koko talosta klo 8-15. Ihan älytöntä. Ei voi käydä suihkussa, vessassa asioiminenkin täytyy ajoittaa just eikä melkein.. Ja pitää kaikki vedet laskee valmiiks ruokaa, yms. varten. Ja vielä kahtena päivänä koko lysti. Eihän siinä mitään, jos olisi töissä koulussa, mutta just nyt tommosen sit tekivät. Talossa kuitenkin valtaosa asukkaista on lapseperheitä ja vanhuksia. Liekö kaikki edes huomanneet sitä vaalean sinistä ilmoitusta, joka rapussa perjantaista asti ollut - en usko.

Nämä asunnot on hirmuisen vilpoisia. Luulen että ne uudet termostaatit ovat sellaisia, että tuolta jostain ne pääpirut säätävät lämmöt päälle heille sopivana ajankohtana. Kun ei noita voi itse säätää ollenkaan. Muuten irtoaa koko nuppi. Mutta siis, luulen että osaltaa tämä asunnon vilpoisuus on edesauttanut vilustuttamaan minut. Lauantaina kävimme keskustassa, kun avokki halusi ravintolassa käydä syömässä. Matkaan lähdin eskimon lailla, tai ainakin yhtä paljon oli vaatetta päällä. Illalla se kuume sitten nousikin. Ja siitä asti olo ollut mitä surkein. Tänään en edes kouluun viitsinyt kuumeisena mennä. Vaikka nyt jääkin sitten yhdet tärkeät luennot väliin.

Avokki on tänään just nyt päiväkirurgiassa, poistavat nielurisat. Täytyy meikäläisen käydä hakemassa se iltapäivällä, kun eivät laske yksikseen sieltä potilaita poies. Huomennakin ajattelin täten olla joko aamupäivän tai koko päivän kotosalla ja vahtia toista. Ja samalla yritän ite taltuttaa tätä flunssaa.

Itseltäkin poistettiin nielurisat pari vuotta sitten. Koko kevään oli kamala nielutulehduskierre, olin joka kolmas viikko hakemassa uutta ab-kuuria eikä niistäloppupeleis  ollu mihkään. Lopulta, kunnes nielussa oli kaks kananmunan kokosta palleroa jotka mätivät, niin suostuivat laittamaan lähetteen knk-polille, josta sitten päiväkirurgiaan. Mutta oli elämäni lepposin kaks viikkonen se s.loma siitä. Vihdoinkin pystyin puhumaan ja syömään ja sain luvan kanssa nukkua kun oli niin vahvat tropit kivun lievittämiseen.

Mutta lähden tästä aamupalan tekoon, jospa makuaisti olisi palannut eilisestä :)