Onpa ankeaa. Vettä sataa, välillä kauempaa kuuluu ukkosen jyrinä ja ne kirotut remonttimiehet kolistelee ylimmissä kerroksissa. Tulevat meille kuulemma ehkä maanantaina tai tiistaina. Eivät tällä viikolla välttämättä ehdi. Ihan hyvä sinänsä. En tykkäis, jos tänne tulisivat just nyt mesoomaan. Kun tänään on etäpäivä koulustakin, täytyy taas tehtäviä tehdä hampaat irvessä.

Eilen koulussa olikin mukava päivä, oli ns. laborointitunnit. Eli tehtiin kaikkia käytännön juttuja. Otettiin ekg toisiltamme ja laskimoverinäyte. Joskus aikaisemmissa opinnoissa on tuota verinäytettä vähän harjoiteltu, mutta eihän sitä sen koommin ole työelämässä tarvinnut. Joten taas pääsi kokeilemaan, kuinka taidot oli tallessa. Ja ihan yllättävän hyvin kaik sujui pienestä jänskätyksestä huolimatta.

Huomen aamuna aikasin lähdetään junalla katsomaan kaverin vauvelia. Eilen oli ihan pakko käydä ostamassa vähän viemisiä sinne. Sellaisia suloisia pehmoisia vaatteita. Tosi hankalaa, en yhtään osaa hahmottaa niitä kokoja, kuinka kauan ne pikkuruiset vaatteet mahtuvat terveelle pojalle, jolla normaali kasvuvauhti. Kun ne lapset kuitenkin kasvaa niin nopiaa. Mutta nyt lounasta tekemään. Ensi viikkoon!

Ja ihastuttavaa viikonloppua just sulle.