Lapsenmielinen jänskäpänskätys on ollut tän päivää. Iltaa kohti vaan perhoset vattassa lisääntyy. Nimittäin huomenna alkaa koulu! Ja vaikka ajatus sinne palaamisesta vähän jopa harmittaa, kun sitä on sinne teljettynä viitenä päivänä viikossa, niin silti tänään on perhosia ilmaantunut. Tämmöistä  reaktiota en näin vanhana enää osannut odottaa. ;)

Muistan, kun pienenä oli ihan huisin jännää ja kihelmöivää ennen koulun alkua, kun ostettiin uusia vaatteita, reppu, kyniä ja muita hienouksia. Tosin, itsekin ostin nyt kaksin kappalein Nanson veskoja, joihin tarvittaessa voi kokonsa puolesta sulloa koulutavaratkin. Lisäksi investoin uuden isomman Snoopy-penaalin, jonne mahtuu kaikki romppeet - kynät, kumit, kalvotussit, muistilaput, huulirasva, viivotin, jne.. Ja olen ihan vain muutaman vaatekappaleen ostanut.

Ja niin kuin pienempänäkin, niin myös nyt on huippua nähdä luokkakavereita. Kaikkia ei kuitenkaan kesällä tapaa edes sattumalta. Itse asiassa vain yhden kanssa olen pitänyt säännöllisesti yhteyttä. Meidän ryhmä kun on pääasiassa meikäläistä 15-25v. vanhempaa sakkia, niin ei kovin tiiviitä siteitä ole itsellä tullut luotua. Ei sillä, kaikki ovat ihania persoonia! <3

Joten huomista odottelemaan :)