Turhaa, niin turhaa oli eilinen, jokseenkin ihanan tuntuinen jänskätys. Olen jopa vähän pettynyt tähän päivään. Oli hyvinkin tylsää palata tähän arkeen. Ei meinannut jaksaa istua edes sitä puoltatoista tuntia rauhassa, seuraavaan taukoon asti.  Eikä toivoakaan, että olisi jotenkin pehmeä lasku todellisuuteen. Heti huomiseksi olisi tehtävänä kolme (3) tehtäväpaperia, eli läksyjä. Kussakin monisteessa on viidestä kymmeneen kysymystä. Vaikkakin ovat lyhyitä kysymyksiä, niin kyllä hetki menee että vastaukset niihin löydän.

Ja kun sitten koulusta pääsin livahtamaan pois (myönnän, lähdin puolituntia etuajassa), niin suuntasin suoraan vuokraemännän kanssa sinne kaupoille. Laitettiin mittojen kanssa tilaukseen verhot, ilmeisesti tällä/ensi viikolla saapuvat. Sellaiset aika neutraalin väriset pimennysverhot tulee makuuhuoneeseen ja keittiöön. Olohuoneeseen sitten tavan rullaverho, jossa oli jotain aika neutraalia raitaa luonnon vakoisella pohjalla. En kovin räikeitä verhoja tänne halunnut, kun omistajahan koko lystin maksoi ja näistä kapistuksista pitäisi olla iloa seuraavillekin asukeille. Saatiin vielä vuokraemännältä ihkauusi tuuletin, kun olin puhelimessa (ilmeisesti hyvin vahvasti) vonkunut ja vinkunut kämpän kuumuutta.

Olen miettinyt tämän blogin tarkoitusta. Tai mitä te haluaisitte minun tänne raapustavan, jotta jonkun mielenkiinto pysyisi yllä. Niin en todellakaan ole löytänyt vastausta tähän. Joten, kunnes toisin ilmoitetaan, niin tämä on jonkin asteinen päiväkirjanen. Ja jos ajatuksiinne tulvahtaa kysymyksia tai ajatuksia, niin jaa ne kanssani. Kovin hiljaista kun on kommenttilootissa ollu.. *örf*