No taas on uusi viikko lähtenyt käyntiin. Ja että päivät on pitkiä koulussa. Kauhulla olen miettinyt miten sitä vielä pari vuotta jaksaa. Niin alussa tämä opintie on.

Piti eilen viedä polkupyöräkin huoltoon. Takarenkaasta oli pinnoja poikki pitkälti toistakymmentä, niin ei kovin uskaltanut puotella menemään, ettei jossain jyrkemmässä mutkassa ihan soikeeks mene. Sit ois ollu vähän isompi remontti tiedossa.. Ilmeisesti katukivetyksiin olen vähän liian lujaa täräyttänyt, kun pinnat oli menneet. Mutta tänään jo pyörän sain haettua ja oli kiristänyt dynamon, kun aina se lompsahti alas kun vähän tärähti ja sit kuulu kolina ja pauke loppumatkan. Mutta nyt kulkee pyörä kuin unelma!  <3

Viikonloppuna olimme aika paljon kotosalla, vuokrattiin leffa ja käytiin eräässä ilmaistapahtumassa keskustassa. Ja avokki teki aivan ihanaa ruokaa, hänen bravurinsa. Pihvit kermakastikkeessa kera ranskalaiseten perunoitten. Itse osaan pihveistä vain jauhelihapihvit ja  that's it. Ihanaa saada välillä toisen tekemää ruokaa.

Aivan kaaosta täys on meidän huusholli. Vaihtaavat tässä talossa pattereiden jotain venttiilejä tästä päivästä alkaen. "Olisi suotavaa esteetön pääsy pattereille". Toisin sanoen. On olohuoneessa, keittiössä ja makuuhuoneissa - kaikissa huoneissa! koko omaisuus keskellä lattiaa. Ja elin toivossa että tänään kävisi joku putkimies katsomassa nuo meidän venttiilit, kun asutaan asunnossa 1, niin ajattelin hyväuskoisena että järjestyksessähän nuo asunnot kulkevat läpi. Niin kissan viikset. Mitään ei ole tapahtunut koko päivänä. Eli nyt meillä on saaret huoneiden lattioilla kunnes täällä ulkopuoliset käyvät häirihtemässä.

Alanpa taas opiskella ja tehtäviä tehdä. Täytyy nyt arkena töitä paiskoa ihan kunnolla, kun viikonloppuna ollaan menossa sinne ystävän luokse vaavelia tervehtimään, niin ei sitten ehdi liikoja päntätä kirjoja.