Olenpa väsynyt. En haluaisi palata tulevana maanantaina opinahjoon. Miten sitä jaksaa kesän jälkeen rauhoittua koko tulevaksi syksyksi ja talveksi istumaan 8h/pvä viitenä päivänä viikossa. Kun mielummin olisin töissä. Saisi olla ihmisten kanssa tekemisissä ja saisi palkkaa. Onneksi on peräti kolme työharjoittelua, mutta sekin on niin tuurissaan että pääseekö sitä sitten mukavaan paikkaan ettei tarvitse hampaita kiristellä.

Eilen olin siippani kanssa töissä eräässä ulkoilmatapahtumassa, jossa kävijöitä oli kuulemani mukaan alle 4 000. Voi kamala mikä helle päivä oli. Mittari lähenteli liki 30astetta ja hiki virtasi. Oli rankkaa olla tuossa lämpötilassa ulkona paahteessa töissä ja liikkeessä noin 12h. Nestettä meni 8-9kpl puolen litran pulloja erinäisiä limukoita ja lähdevettä. Iho oli hiestä ja likaisuudesta niin nihkeä, että kun käsivarsi kosketti toista, niin ne liimautui yhteen. Yök. Ja vaikka yöllä kotiin tullessa kävi suihkussa, niin aamulla oli uusi nihkeys yön kuumuudesta.

Tähän meidän vuokrakaksioon paistaa inhottavasti iltapäiväaurinko siinä klo 16 etiäpäin. Lämpötila nousee useamman asteen, eikä keittiössä pysty tekemään mitään. Ja läpivetoakaan ei saa aikaiseksi. Joten, otinpa tällä viikolla matkapuhelimeni kouraan ja soitin vuokraemännelle (joka muuten on kaikista paras!) ja surkuttelin tilannetta. Hän lupasi investoida tähän asuntoon sitten sellaiset jonkinmoiset rullaverhot, tms.. Jos niistä olisi edes vähän apua. Maanantaina koulun jälkeen menen hänen kanssaan ne ostamaan. Että sitä odotellessa...

Nauttikaa auringosta! :)